Massage Vitale

Over mijn manier van lesgeven.

Ik bezit de vaardigheden om op een natuurlijke manier in te leven in de ander en stem hier het begeleiden van (individuele)cursisten op af. Iedereen draagt een unieke sleutel, die nodig is om beoogde doelen te bereiken, met zich mee. Het heeft dus weinig zin om de sleutel die bij mij past ‘uit te delen’. Het is mijn taak om de cursist te helpen bij het vinden en het steeds beter hanteren van zijn eigen sleutel.      

 

Vaak lukt het om op voornoemde manier cursisten te stimuleren. Vervolgens is het van belang om ze het lonend effect van 'tot actie komen' aan den lijve laten ervaren. Het voelt goed als je prestaties behaalt die je zelf niet voor mogelijk had gehouden en je ontwikkelt bovendien inzichten en vaardigheden die ook later van nut zullen zijn.

 

Vanuit een oprecht empathische betrokkenheid ben ik er voor mijn cursisten en help ik hen bij het zoeken naar hun oplossing. Op die manier worden zij gestimuleerd en ontvang ik waardering en erkenning voor mijn manier van lesgeven van cursisten en van opdrachtgevers. Zo ben ik in 2013 toegetreden tot de selecte groep van Cum Laude docenten bij Reed Business Opleidingen. 

 

Met vriendelijke groet,

 

Rob Gerritse

Bachelor of Education      

post bachelor NT2-docent (BVNT2) 

Graag gedaan Alicia!

De docent is heel goed en heeft veel geduld tijdens het uitleggen. Hij zorgt ervoor dat het leren van de Nederlandse taal leuk blijft. De docent steekt veel moeite in het voorbereiden van de lessen. Hij is inspirerend en motiverend. Dankzij hem geeft mij dat de kracht om niet op te geven. Alicia, cursiste Zutphen

Jamal haalt BVCA!

Helemaal supergeweldig dat Jamal nu geslaagd is! Hij klonk echt blij aan de telefoon. Nu kan hij inderdaad blijven werken bij deze werkgever! Bedankt voor de samenwerking Rob en voor je inzet bij dit traject.  


Rian Litjens,
Consulent

LANDER Werk en Participatie